12 Temmuz 2011 Salı

Masalın Sonu...

       Çakal ve Küçük kız'n garip hikayesi...


1.Senaryo : kız bişey söylemeden çeker gider ama hep aklına çakal gelir dipsiz bi kuyudur. O anı defalarca yaşar başka tepkiler verir her defasın da aslında içinde biraz da yanında kalma isteğim vardı der ama çakal bunu bilmez aynı şey onda da vardır. Unuttu bile beni der.. Beni napsn der içlenir.. Masal piç olur çocuklara anlatlmaz..

2. Senaryo : Kız tamam der yanındaym çakal olman umrumda degil ve birliktedirler artk... Az zaman uz zaman sonra kız sıkılr çakaldan gözünü kırpmadan ayrılır çeker gider masaln geri kalan kısmı kimse tarafndan bilinmemekte..

3. Senaryo : Bu masalı kendi masalnz olarak kabul edin istdgnz gbi bitirn masalı ama öle bi masal olsn ki çocuklara anlatlsn bn yazsaydm eger..
   Kız çakala birşey dememiş sarılmş öyle sessizdn bakmış gözlerine ne vaad ediosn bana demiş ne verebilirsin mesela dmiş nasl mutlu edeblrsn beni ? Çakalda dolapta vişneli pasta var getrde yiyelim dmiş :) ve o gündn snra her sey ikisi için güzel olmuş bhçeli bi evleri olmuş bhcelernde vişneler varmış köpekleri tavkları kuzuları varmş sıradan bi hayatları varmış cogu insanın yetnemcgi seyler ama onlar basit seylerle mutlu olablyolarmış ne drler snsuza kdar mutlu olmuşlar mıydı?

-Yok öle bi dünya!
  Kimi zaman zorlk cekmisler ama hayatlarndan memnun bi seklde yaşlanmşlar..





 İmza. Pofi...
Dip not.. Alıntıdır...
Yazar: L.yörük

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder