4 Şubat 2011 Cuma

Şoke eden yazı (:

      Töbeler olsun tüm aşklarıma...

  Son aşk faciasından sonra kabuğuma geri çekildim,Çünkü tam bi fiyasko oldu benim için...Zaten öyle aman sevgilim olsun, ay şu çocuk çok tatlı ayarlıyım,şununla takılıyım, geziyim falan gibi bi derdim hiç olmadı,olmaz, olmasın da bundan sonra..Hatta böyle hoşlandığım çocuk benle ilgilense bile bi şekilde ona uzak durmaya çalşıyorum. Bu tabi benim anormalliğimden sanırım ya da fazla detaycı olamamdan ya da...
   Tabi böyle diyorum ama bende zamannın da az nane yememişimdir. Mesela birisi benden hoşlanıyor diyelim, bunu belli etti, ben çaktım... Uzak dururum eğer istemiyorsam.. Baktım kaşınıyor.. Üstüne giderim çocuğun ayarlarını bozarım sonra arazi... Öyle de pis, nalet, kaşar bi huyum vardı.(Vardı diyorum çünkü yaşladım artık entrika falan hiç hiç uğraşamam) Ama vallahi bazıları hak ediyor arkadaş.. Bi'de bende başka sinir bi huy daha var.. Diyelim ki birisinden hoşlanıyorum iyi hoş güzel herşey harika... Oldu olacak aramız, mutluyum falan bekliyorum teklif gelsin diye.... Çat çocuk teklif etti ... O an bitti benim için.. Ulan hani teklifini bekliyordun şimdi noldu niye yan çiziyorsun dimi ? Yok anacım işte çocuk o teklifi yaptığı anda bütün sempatikliği gidiyor sanki, gözümde bi anda böyle balkabağı oluyor. Sanırım bu biraz bendeki güven sorunundan kaynaklanıyor... Erkeklere hiç bi zaman güvenemiyor oluşumdan..

Tabi elbette her kız gibi benimde güvendiğim erkekler, Babam ve Abim !Gerisi Tırrrt.

     Gerçi yalan olmasın 1 kez Babam ve abim dışında birisine güvenmek gibi bi hata yaptım.. O da minnoş. Tabi tam bi hayal kırıklığı oldu benim için ama akıllandım... Neyse onunla ve diğerleriyle ilgili birşey yazmıcam. Gereksiz..Hayır yok okurlar falan sonra kendileri birşey zannetcekler hiçç hiiçç gerek yok anacım. Çekemem kimseyi..!

Keşke Birisine Güvenebilseydim.. Yani Aşk dünyanın en güzel duygusu.. İnsan Dünyayı bile pembeye boyayabilecek kadar pozitif enerjiyle doluyor.. Yani ben aşık olunca öyle oluyorum.. Neyse (:

Kısacası anacım bu devirde aşk meşk tırt olay. Hani sevmek yetmez, yetmiyor, yetmedi....
 
 Vee Gelelim yazının asıl Sebebine...
Aşktan umudum yok ne yalan söyliyim ama benim de aklımda herkes gibi Hayalet bi adam var ve ona aşığım.. Birlikte olduğum insanlarsa onun çakması sadece.. Hani birgün beni bulsa ya da ben onu hiç fena olmazdı..


....
    Bir kaç gün önce...
   Çalışmaya çalışıyorum pc başında.. Böyle bi ilham gelse diye bekliyorum, tabi bahane :)) nette takılıyorum twitter,face,youtube,msn falan...Egemenciğimle konuşuyorum bi yandan da Ataman(egemennin kardşi) Twttr da saçma salak geyik yapıyoruz .d o ara bi twit attım ilham gelse de çalışsam falan diye. İşte Twittime karşılık verenler falan var Hatta birisii delikanlı elementin izotopu olmaz;homofobik kimyager atasözü. yazmış koptumm. Gülüyoruz falan böyle egemen falan sonra senoş'ma da yazdım falan neyse efendim 1-2 twit geçti aradan @sicmalayanadam: "izlediğim flimlerin birinde çocuk kızı görmeden seviyor hayatının anlamının o oldugunu söylü.. acaba gideri olurmuki..?" diye bi twit attı. Bende hani ilham twitme karşlk zannetim cvp olarak "o da bişi mi ben hiç tanımadğım bi adama aşığım :/ " dedim anem bi iki twit geçti bunun blog sayfası olduğunu öğrendim. Malum bende blog sayfamı yeni açtığımdan böyle blogu olanların yazılarını inceliyorum falan neyse efendim bende bunun blog sayfasına girdim işte 2 tane yazısını okudum güldüm falan derken bi anasyfa yaptım Anam o ne benim resimim... Töbe bismillah noluyor.. http://www.meloadam.com/?p=286 Aşık Oldum Lan.! diye de bi başlık..Tabi merakla hemen yazıyı okudum ama nasıl gülüyorum anlatamam sizlere... hemen yazıyı senoş'ma ve anıl'a yolladım.. senoş'm da çok güldü facete paylaştı yorumlaştık falan...Anıl... baya bi payladı, kızdı bana (: Neyse... Ay böyle ne yorum yapsam ne desem bilemedim hele yazıdaki.. sinemadaki gibi slow montion eşliğinde karşılaşıncaya dek görüşmek üzere balım, kısmında koptum, şaşkınlık falan daha anca yorum yapabiliyorum bu konu da...

     Yani hiç tanımadığım bi insannın böyle bi yazı yazması falan gerçekten çok hoş, çok güldüm çok eğlendim.. ama biraz da bozuldum arkadaş doğruyu söylemek gerekirse.. Ne bilim Eski aşklarıma falan sitem ettim. Ulan öküz herifler bakın çocuk hiç tanımadğı birisi için ne güzel şeyler yazmış.. Siz sözdeeeee aşıktınız bi de... kalıbınıza sizin ..... !


     Hani hep bu tarz, beni şaşırtıcak ilginç bi olayı sevdiğim insan yapsın istedim.. Kısmet hiç tanımadğım birisinden olmasınaymış napalım (:


     Daha yazıcak çok şeyim var aslında ama fazla bıdı bıdı yapıp kafa ütülemek istemiyorum. Bugün mutluyum yani öyle çok mutlu değilim ama mutluyum öyle de kalmak istiyorum.. "Mutluyum derken bile bi garip gelio artık ya" Neyse yarın abimin gelicek olmasından dolayı bi sevinç,heycan...biraz da hüzün karışımı bi duygu seli var üstümde..

Yazıma son vermeden Barış'a çok teşekkür ediyorum yazısı için (:  Çok güzel,hoş bi yazı olmuş, çok güldüm, çok eğlendim okurken ve Umarım slow montion eşliğinde aradığın kişiyle karışılaşırsın diyor yazıma son veriyorum.



İyi Geceler
İmza Pofi. (:

1 yorum:

  1. maksadımız zaten gülüp eylenmek kafa dağıtmaktı çokta güzel oldu, gülenler oldu eylenenler oldu.belkide kopya çekip karı kız ayarlamak ıcın kendıne kullananlar oldu.anılın kızmasına anlam veremedim.tabi kendine görede vardır sebebi illaki, ama belki hani kufur ıcerdıgı ıcın olabılırdı.ama benım ılgı alanım başkalarının beyenmesı yada baskalrının begenmemesı degıl yazıdıgım kısının hoşuna gıtmesıydı kı cok guzeldi dedi zaten.bende bu yazı için her ne kadar basının etını kızartıp kızartıp uzerınede kekçap mayonez sıkıp yemıs olsamda tesekkur ederım sana.bayıldım bak cidden doğru yalan söylüyorum inan yani.başka bir yazıda umarım (sende ummalısın bence) görüşmek üzere. daha uzun uzun yazardım ama başınızı ağrıtmayım dıyorum.





































    Dip not; eger biri yazıda ''daha fazla basınızı ağrıtmayım dıyorsa!'' , ''daha yazacak bir bok bulamadım k.bakmayın'' demek istemiştir.

    Saygılar; www.meloadam.com

    YanıtlaSil