29 Temmuz 2013 Pazartesi

Merhaba sevgilim,,

Aslında gelmeni hiç istemedim. Sanırım gideceğini hissettim. Seninle geçmeyen günlerimin ağzına sçym. Bensizliği seçen aklının da *** 

Neyse konumuz bu değil sevgili..

Aslında bi konumuz da yok sevgili , ben sadece çok özledim seninle konuşmayı , sensizliği sevmiyorum , sessizliğini sevmiyorum , seni seviyorum ,sesini seviyorum.

Sürekli çalan gıcık şarkısındır belki de ?

Bazen..
Bi şarkı vardır, herkes çok sever ama sen gıcıksındır o şarkıya. Neden gıcıksındır sen de bilmezsin aslında. İşte geçen gün yine böyle gıcık olduğum bi şarkıyı radyo da dinlerken fark ettim ,aslında 3.10 -3.28 arası nakaratı çok hoş. Sonra o şarkıyı youtube da açıp saatlerce sadece 3.10-3.28 arasını dinlemeye başladım. Şimdi bunu sana neden anlattım bilmiyorum. Belki sen de gıcık olduğum bi şarkısın ve ben sadece bazı an'larını seviyorum, hepsi bu'dur. Kimbilir.

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Terk etmek

Bugün seni terk etmeye karar verdim sevgilim...
Nereden çıktı bu şimdi diyorsun biliyorum. Ama bende bilmiyorum nereden çıktı bu ayrılık.. Belki de çok uzun zaman önce edildi vedalar ,belki de  çok önce geldi bu ayrılık ama ben yeni gitmeye karar verdim . Bilmiyorum .. Neden gidiyorum onu da biliyorum ... Gitmeye karar verdim sadece ve gidiyorum.

Nasıl gideceğimi düşündüm . Nasıl biteceğini .. Nasıl bitireceğimi..

Dramatik mi olmalıydı ? Ya da umursamaz , hiç sevmemiş yada hayatında hiç varolmamış gibi mi yapmalıydım ? 
Sanırım,, sanırım Önce kendimden nefret etmeliyim .
 Bizi tüketmeliyim mesela diye düşündüm. Telefonu elime aldım ve rastgele birini aramaya karar verdim .. Şans işte sana denk geldi .. Bizi seninle tüketmek ? Bizi seninle okyanusların derinliğinde yaşarken imkansız geldi . Düşündüm .
Sustum.
Bi sigara içtim. 
Sonra aradım birni akşam için sözleştik , buluştuk , içtik, sarhoş olmadım ama sarhoşmuşum gibi yaptım .. ( seninle içmediğim hiç bi kadehi başkasıyla içmek hoşuma gitmedi) gece uzundu ben mutsuzdum ,karşımdaki adam şaşkın.

19 Temmuz 2013 Cuma

Mesela ..

Hevesi kırıldıkça insan birşeylerini kaybediyor , umutlarını mesela..
Sevemiyorum diye birşey yok , hevesin kalmıyor tekrar sevmeye , üşeniyorsun mesela..
Vazgeçmek, kelime olarak çok saçma zaten , vazgeçmiyorsun ki , başka şeyler daha cazip geliyor mesela..


Saat olmuş kaç bn hala seni özlüyorum , sen yoksun , özlemek hevesimi kaçırıyor.

18 Temmuz 2013 Perşembe

Mesaj1

Ozlemek Baska ...
Hele birde seni ozlemek cok baska.Dalip gidiyorum bazen gecenin karanligina alı koyamiyorum kendimi hayalinden.uzatinca ellerimi , anliyorum gercekleri , acida olsa bikmiyorum ama hayalini kurmaktan vazgecmiyorum ozlemekten cunku Seviyorum Seni sevdanin cok otesinde adı ASK . Sebebimin , bu kalbim her zaman senin ... Gozlerini cok ozledim Sevgilim ! Ayri kalirken hayallerin yeter sandim bana ; ama hicbir hayalini koyamadm yuregimin yanina ... Ozlemek cok baskaymis sevgilim yanlizlik sariyor icini insanin insanin ve dinmiyor icimde ki sizim yalniz dogruyu soylemek gerekirse cennet kadar Asigim o guzelim gozlerine ... Anlatamam belki simdi seni sana ama hece hece , harf harf dilimdesin sen yine damla damla almistim seni icimde ama simdi ucsuz bir okyanussun icimde sana soz sevgilim bir ömür boyu EL ELE :):)


Alıntının alıntısı sevgi sözleri , her biri dejavu hissi.

Merhaba sevgilim

Ne çok seviyorsun sen öyle ... 
"Kolay kolay vazgeçmem senden bu sefer" diyen adam . Evet sen ! 
Bitti ,istemiyorum artık seni desem , PEKİ ,EYVALLAH diyip gidecek olan sen. 

BENİ BÖYLE ÇOK SEVME !
Bi mektup yaz , biraz özle sonra yine gel.

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Günaydın sevgilim

Uzun zamandır bekliyordum seni. Geldin ya yeniden yüreğime ,şimdi aradaki km'ler yormuyor beni.

Kavuşmamıza saatler kaldı , belki de ayrılmamıza..kimbilir ..