12 Temmuz 2011 Salı

Masalın Sonu...

       Çakal ve Küçük kız'n garip hikayesi...


1.Senaryo : kız bişey söylemeden çeker gider ama hep aklına çakal gelir dipsiz bi kuyudur. O anı defalarca yaşar başka tepkiler verir her defasın da aslında içinde biraz da yanında kalma isteğim vardı der ama çakal bunu bilmez aynı şey onda da vardır. Unuttu bile beni der.. Beni napsn der içlenir.. Masal piç olur çocuklara anlatlmaz..

2. Senaryo : Kız tamam der yanındaym çakal olman umrumda degil ve birliktedirler artk... Az zaman uz zaman sonra kız sıkılr çakaldan gözünü kırpmadan ayrılır çeker gider masaln geri kalan kısmı kimse tarafndan bilinmemekte..

3. Senaryo : Bu masalı kendi masalnz olarak kabul edin istdgnz gbi bitirn masalı ama öle bi masal olsn ki çocuklara anlatlsn bn yazsaydm eger..
   Kız çakala birşey dememiş sarılmş öyle sessizdn bakmış gözlerine ne vaad ediosn bana demiş ne verebilirsin mesela dmiş nasl mutlu edeblrsn beni ? Çakalda dolapta vişneli pasta var getrde yiyelim dmiş :) ve o gündn snra her sey ikisi için güzel olmuş bhçeli bi evleri olmuş bhcelernde vişneler varmış köpekleri tavkları kuzuları varmş sıradan bi hayatları varmış cogu insanın yetnemcgi seyler ama onlar basit seylerle mutlu olablyolarmış ne drler snsuza kdar mutlu olmuşlar mıydı?

-Yok öle bi dünya!
  Kimi zaman zorlk cekmisler ama hayatlarndan memnun bi seklde yaşlanmşlar..





 İmza. Pofi...
Dip not.. Alıntıdır...
Yazar: L.yörük

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Pofi Abla Olduu..

       Kuşlar böceklr derkn sene.. neyse seneyi karıştırmayalım yaşım ortaya çıkıyr.

      Bi mayıs akşamı.. sen 14 de ben diyim 14 mayıs ben o zaman döt kadar birşeyim bütün aile toplaşmış ilgi benim üzerimde falan böyle bendeki havalar o biçim yani.. Derkn kapı çaldı ağzımda emzik tek kaşımı kaldırdım ( teee o zamanlardan başlamışım tek kaşımı kaldırmaya.. "hiç sevmem" -.^ ) bakıyorum kapıya.. 
      Leyleğn biri .!
    -  Ana o.O 
      Hacı noluyo falan derken bu torbayı bıraktı hoooob arazi tabi ... Neyse herkes bi heycan toplaşmş etrafına ay ne tatlı matlı birşey mıncıklıyorlar.. Merak ediyorum ama milletin koca kıçından birşey göremiyorum ki... Ama anladım hacı bizim papuç dama gitti yani var orada bi nane..Böle gözler benim emrah modu ama cool bi halde takılıyorum bozuntuya vermiyorum öhö möhö yok hacı kimse biplemiyo bizi dedim olmıyacak böyle bastım yaygarayı herkes dağıldı tabii.. Ohaaa ne göriym cücücüük çisemmcik.. boncuk boncuk gözlerr aha didim abla olduk iyi mi çıkarttım emziğimi verdm eline dedim.
     Bu hatun cücücüüük çisemcik artık benim kardeşim..
 Bu hatuna iyi bakın ilerde çok taş olcak..nitekim oldu da.. neyse tabi biz abla olduk havalar 2x arttı.. Küçük poficiğin aramıza katılmasıylaa..

 Öyle yani işte evlat. Bi havamı atıp gidiyim dedim öptüm ♥




İmza:Pofi..
Kalp kalp -.^

5 Temmuz 2011 Salı

Sonsuzluk rüyası..

  -Merhabaa..

  +Hala aydınlık içerisi..

  -Nasılsın bugün..

  +Bütün ışıkları kapattırdım, perdeler de çekildi ama içerisi hala yeterince karanlık değil...

  -İlaçlarını içmemişsin? Yine beni mi bekledin ?

  +Yooo yoo mavi renkli küçük olanları içtim..

  -Kaç kere söyledim böyle yaparsann.................


   Hatırlıyor musun ? Küçükken renkli şekerler vardı.. Bana onlardan alır mısın ? Bi de pembe balon .. Küçükken çok korkardım balonlardan ama bi o kadar da çok severdim. Korkardım çünkü ya patlarsa diye... patlar diye oynayamazdım bile öylece sönüp giderdi.

   Saat kaç ?
   Gitme vaktin geldi mi?
   Işığı kim açtı yine..Of kapatın şunu, söyle kapatsınlarrr..

  -Her yer kapalı ?

  +Hayır açık işte görmüyor musun gökyüzünü, güneş doğuyor sanki.. kuş sesleri geliyo.. Pencerede kuş mu var ?

  Kasıklarımda bi ağrı var, bi an aniden bıcak saplanıyor sanki, sonra sonraa karnım ağrıyor ve geçiyor sonra tekrar bi ağrı giriyor ve geçiyor.. tekrar tekrar.. Kalbim çok hızlı atıyor, sanki koşuyorum.. Nefes alış-verişlerim değişiyor soluk soluğa kalmış gibi derin ve hızlı...
  Başım ağrıyor, sanki.. sanki  beynimin içinde karıncalar yürüyor..

Çalan şarkıyı duyuyor musun..?  Aşık bi adamın son sözleri...

  Iımm.. çok yorgunum, gözlerim kapanıyor.Müziğin sessini mi kıstılar ? Nedn bu kadar az duyuyorum.. ?
  ışık .! ışığı kim açtı .. korkuyorumm nerdesnn elimi tut lütfen..
  Işıktan göremiyorum seni, nerdesin.?
  Birşeyler söyle sessizlik korkutuyor beni..Korkuyorumm.. kulaklarımda uğultu var duyamıyorum seni.. ışık ışık daha da parlak...


    ......







   "Kalbim değil acıyan... Bedenime hapisolmuş ruhum.."



İmza:Pofi.
Kalp kalp..